Eu sunt Andreea Chelsoi, iubesc muzica si concertele, imi place sa calatoresc si sa descopar lucruri noi si experiente inedite.

In liceu am pornit o comunitate Vita de Vie care a crescut in cativa ani ajungand la 1000 de oameni, am plecat prin toata tara sa-i cunosc, sa vad orasele si sa ma bucur de concerte si de aici am pornit ideea VDV Camp care a ajuns la 4 editii (Zizin, Bran, Sulina si Brasov) cu cateva sute de participanti.

Am fost la cateva sute de concerte si in 2009 am intrat pe lista celor mai mari 100 fani ai muzicii din Europa prin concursul Fanwalk organizat de cei de la Sony Ericsson (4 castigatori din 4000 de aplicanti in Romania).

Asa am ajuns la Premiile MTV in 2009 la Berlin dupa o plimbare pe jos timp de 12 zile din Hamburg pana in Berlin. De atunci in fiecare an avem o reuniune in orasul MTV European Music Awards (Madrid 2010, Belfast 2011, Frankfurt 2012).

Imi place sportul, in mare merg destul de mult pe jos, ma mai plimb cu bicicleta si de cate ori am ocazia particip la competitii de ciclism, alergare. Incerc sa ajung la evenimente importante precum Olimpiada de la Londra in 2012, Wimbledon si Le Tour de France in 2013 cu Roland Garros 2014 si Rio 2016 in plan.

In 2006 mi-am pus in plan sa ajung la un concert cu Rolling Stones, in 2007 au ajuns chiar ei in Bucuresti si a ramas pana in ziua de azi cel mai frumos concert pe care l-am vazut. Am promis ca daca mai am vreodata ocazia merg sa ii mai vad. Asa am ajuns sa-i mai vad de doua ori in Londra cu ocazia celor 50 de ani de activitate pe care i-au sarbatorit la O2 in 2012 si in Hyde Park in 2013.

Aici mai insemnez din cand in cand lucruri care ma pasioneaza, pe care le-am incercat sau care ma inspira. Printre altele sper ca pagina asta sa imi re-aminteasca detaliile numeroaselor aventuri de care ma bucur si de care am parte si din noroc si din stabilirea unor vise pe care vreau sa le implinesc.

Mai fac limonada cu Pasi Catre Viata – Beneva pe la diverse evenimente

Mai sunt si pe:

Fanwalk Application:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=V0MOZ7fLa_w]

Fanwalk is:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VOFQ-olk05k]

Click here to see how it happened.

…and how I got there.